Slappdag utan like

Igår på juldagen blev det riktigt slappt, som det sig väl också bör. Brunch med resterna från julbordet och eftersom regnet öste ner och både Tintin och Álvaro var väldigt trötta efter julafton (för att inte nämna oss själva!!!) så blev det mycket läsning, musik och godis :-)

Om ett par timmar ger vi oss iväg till Benamahoma som ligger mellan Ronda och Cádiz där vi hyrt ett hus (en av mina födelsedagspresenter) tills på måndag. Ska bli underbart att bara vila, läsa, vandra och äta gott!
Detta är vår första lillsemester med Álvaro och det är märkligt vad allt plötsligt blir så mycket mer komplicerat när man har barn. Det är ju liksom inte bara att slänga ihop en väska med ett par ombyten i sista minuten utan det är MYCKET som ska med... Tur vi har stor bil :-)

Vi lämnar en översvämmad källare och med tanke på att regnet håller i sig så hade ju omständigheterna kunnat vara bättre när man ska iväg och ha det trevligt och koppla av, men vi får försöka förtränga detta tills på tisdag när verkligheten knackar på igen för nu ska vi ha det skönt!

Kram på er

Kommentarer
Postat av: Therese - Mamma till Alfred & ängeln Lucas

Ja visst är det lite omständigare med packningen nu för tiden :)



Hoppas att ni får en mycket härlig semester!



Kram

2009-12-27 @ 08:19:50
URL: http://tostberg.blogg.se/
Postat av: K-L

God jul i efterskott, och grattis!! Det låter som ni har haft en supermysig jul. Kram.

2009-12-27 @ 14:34:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0