Hotel Meliá i Chiclana


Nu har jag kommit på....

... vad jag vill bli när jag blir stor - jag vill bli RIK! Fast det har jag väl alltid vetat, men det känns påtagligare än någonsin. Sitter och funderar på om det kan ha ett direkt samband med helgen som J. och jag spenderade på ett 5-stjärnigt lyxhotell i Chiclana. Kan ju vara så. Nu undrar ni kanske vad vi gjorde på ett hotell av denna kaliber, för det tillhör inte direkt vanligheten att vi kan unna oss sådana extravaganser. Det var Ingenjörsförbundet som bjöd in oss till deras årliga middag, och det var faktiskt bland det lyxigaste jag varit med om. Hotellet var av den sort man ser i överdrivna amerikanska filmer, där personalen nästan springer framför en och hela tiden frågar vad de kan stå till tjänst med. Hotellrummet var fantastiskt, med en enorm och vacker terass med utsikt över havet för att inte tala om badrummet där man hade kunnat bo om man så önskade. I inbjudan ingick även tillgång till hotellets SPA vilket vi flitigt utnyttjade. Middagen, som bestod av 5 rätter, kunde vi knappt ens njuta av eftersom vi ätit oss proppmätta på skaldjur och smörfisk under lunchbuffén (även den i en klass för sig).
Efter en helg med champagne, dyra viner, bubbelbad och vackra antika möbler, får man en smärre chock när man kastas tillbaka i verkligheten som i vårt fall innebär två smutsiga och ouppfostrade hundar som hade ägnat helgen åt att bita sönder en ganska stor andel av Álvaros leksaker, fönster som inte går att se ut igenom, högar av smutstvätt, en dator som till och med i avstängt läge skriker: JOBBA!!!!

Så ja, även om det känns lite pinsamt att erkänna så drömmer jag om att vara rik. Får för mig att livet skulle vara lättare då. Jag som alltid varit emot spel och lotteri, fnyst åt folk som sätter sin tilltro till turen och hävdat att vill man ha pengar får man minsann arbeta ihop dem! Faktum är att även jag ibland svävar iväg i drömmar om den stora vinsten... även om jag vet att min stora vinst just nu sitter hemma i vardagsrummet och leker :-)

Glömde ju...


... att jag ville visa min kära före detta kollega som numera befinner sig i Malmö, hur fint det blev med våra gamla kontorsmöbler i mitt vardagsrum :-)

Varför hinner jag ingenting??

Jag har länge tänkt att jag ska uppdatera min blogg med bilder från Sverigeresan, på Álvaro som växer flitigt, på Sanna, vår aupair som är bäst och som gör att min tillvaro i alla fall lyckas hålla sig flytande... Flera läsare har till och med förstått det som att jag fortfarande är kvar i Sverige! Det är alltså verkligen dags för en uppdatering, jag vet, men jag varken orkar eller hinner. Idag har jag nog jobbat sammanlagt 12 timmar och ögonen går bokstavligt talat i kors. Så god natt på er, hoppas att i alla fall några av er kan tänka er att titta in på bloggen igen någon gång i framtiden när jag fått en massa tid och lust att berätta om vad som händer i mitt - faktiskt ganska tråkiga - liv.

Med rosor på kind och solsken i blick...


Cool grabb


Nöjd Álvaro


Bada är kul!


Plötsligt har man blivit riktigt stor


Tillbaka....

Hej på er! Vet att det är galet länge sedan jag gav några livstecken här på bloggen, men det har varit så mycket... Just nu varken orkar eller hinner jag med några längre inlägg men tänker i alla fall lägga upp lite bilder på lillgossen så att familjen hemma i Sverige får se sin lille älskling som bara blir större och större :-)

RSS 2.0