Härliga dagar med familjen...

Semesterfirandet fortsätter (även om jag givetvis aldrig går särskilt många steg från min bästa vän, datorn) och nu har vi till och med fått riktigt fint väder! Besöket hos mina syskon i Växjö blev väldigt trevligt och vi hann med både ridning och en massa lek med kusiner och kusinbarn. För egen del blev det ju förstås även ett och annat glas vin och god mat :-)

Imorgon bär det av till Astrid Lindgrens Värld. Låt oss få fint väder, annars kan det nog bli lite "pressat" med 4 vuxna, en tonåring och 3 barn i en liten, liten och mycket primitiv stuga...

Kusin Carls hoj står högt i kurs...
Marias häst Larissa är ganska spännande och samtidigt lite läskig...
Givetvis kunde jag inte låta bli att ta en liten tur...

Tillbaka på Trummenäs med kusinen AnnaI Sverige

Sedan drygt en vecka är Álvaro och jag i Blekinge och hälsar på familjen. Det har varit en (!) solig dag sedan vi kom hit och egentligen gör det inget för jag får ju min dos av sol och värme på hemmaplan. Däremot märker jag på Álvaro att han blir ganska rastlös av att vara inomhus så mycket, men tack och lov kom hans underbart uppfinningsrika och energiska kusin Maria för ett par dagar sedan och sedan dess är gossen så nöjd man kan bli, oavsett väder :-)Mammas egenodlade och mycket goda vitlök!


Med nyinköpta Sverige-pyjamasen :-)

Midsommar och lite annat

Här kommer en somrig uppdatering i form av bilder, först ut min absoluta favorit som togs av Niklas på vår midsommarfest:Tre söta tjejer


En överlycklig gosse med moster på besök och hennes fina present
- ett par gröna grodstövlar!Niklas och Pili


För några veckor sedan var vi på semester i Portugal, här på båttur
i Tavira


Chillout på beachen
Ostbågar sitter fint efter badetFörsta dagen på sommarlovet...

firade Álvaro på bästa tänkbara sätt - i poolen med moster Mi!


Jag väntar fortfarande på mästerfotografen Niklas foton från midsommarfirandet, det kommer alltså en uppdatering inom kort.

Trevlig helg!


RSS 2.0