Skandal Sverige!

Vidrigt, pinsamt och helt helt ofattbart... så kände jag när jag fick reda på att Sverigedemokraterna tagit sig in i riksdagen. Hur kunde detta hända?? Det faktum att de faktiskt kammat hem nästan 6 % av rösterna innebär att mer än var tjugonde människa faktiskt röstat på dem och stödjer dem helt och fullt. Detta innebär vidare att jag måste KÄNNA personer som lagt sin röst på dem. VEM????

Nej, just idag är inte Sverige mitt föredöme, det är då helt klart.


Kommentarer
Postat av: Malin

Inte mitt heller, som du redan vet... men man får ta det onda med det goda. Nu är det resten av oss, de 94,3 procenten som måste visa vilket Sverige vi vill ha och se till att jobba mot detta mål med start idag.Kram på dig vännen!Ps. Jag har tappat två vänner än så länge efter min anti-SD kampanj på FB. En var nog inte med detta som bakgrund... och den andre kan jag inte komma på vem det är... men visst kan det vara en SD-anhängare. Fy f*n säger jag bara!

2010-09-20 @ 12:33:28
URL: http://www.sandbarnet.blogspot.com
Postat av: Mi

Ja, fy tusan! Idag är man inte alltför stolt över vissa medmänniskor.Vill bara dela med mig av en gammal goding från "Gula hund" som passar en dag som denna! Lär gärna Álvaro denna version av vår vackra nationalsång :)http://www.youtube.com/watch?v=d9_3NT_141UKram på er!

2010-09-20 @ 22:17:09
Postat av: Karin

Underbar version!! Álvaro visar tendenser till att bli en mycket dansant ung man så vem vet, det kanske bor en liten flamencosjäl i honom :-)

2010-09-21 @ 15:32:35
URL: http://hundmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0