Happy Halloween!

Álvaro som ALDRIG vill ha mössa har stolt burit denna mundering hela förmiddagen :-)Är det här...

...jag vill leva??? På vägen hem lyssnade jag på nyheterna precis som jag brukar göra, och fick en ganska obehaglig sammanställning av Spanien på si så där 3 minuter. Spanien är det land i Europa med mest prostitution, det är landet med flest antal trafikolyckor och som vi alla vet det land med högst arbetslöshet (HÄLFTEN av den unga befolkningen har ingen anställning!!) Häll på en skvätt tjurfäktning och krydda med invånarnas allmänna inställning till djur och rör om, så har ni det - en härlig paella av landet där jag valt att bo... Visst är det skönt med sol och bad, fiesta och siesta, men till vilket pris?


Tomt...

...är det minsann efter att mamma och pappa åkte imorse. De har varit här en hel månad men ändå känns det som om det var förra veckan som Álvaro och jag förväntansfulla tog emot dem med nybakad äppelkaka och kaffe :-) Vi har dock hunnit med väldigt mycket och haft många mysiga och trevliga stunder tillsammans. Det lite komiska är att de haft sol och badväder VARJE dag och idag, samma dag som de skulle åka, kom regnet!

Så här såg liten gosse ut när han skulle till dagis imorse, iförd nya fina regnjackan från moster Anne och de gröna grodstövlarna från moster Mi:


En hälsning från en gästbloggare

Gästbloggaren är Karins mamma som efter mer än en månad i ett soligt och varmt Spanien nu vänder kosan mot ett betydligt kyligare Sverige. Eftersom vi kör bil, 340 mil, så kommer det att dröja några dagar innan vi är hemma, bra eftersom vi får lite tid att vänja oss vid kylan och inte så brutalt kastas in i verkligheten.
Vi har haft en fantastisk tid här nere, badat nästan varje dag och också gjort några trevliga utflykter till bl a Gibraltar, Huelva, en liten sväng in i Portugal och en härlig tur upp i bergen. Karin påminde oss om att vi nog skulle ta med en liten kofta för det kan vara kallt uppe i bergen. Det var 35 grader!!! 
Det har varit så roligt att få umgås med lille Álvaro, han är en charmig, temperamentsfull och humoristisk tvååring. Åh, vad vi ska sakna honom! 
Hemma igen får vi träffa barnbarn som vi längtat efter, vår lilla hund och vänner. Det ska naturligtvis bli härligt det också. Så nu slutar jag med att tacka Karin och Jesús för allt som vi upplevt som vi aldrig hade fått vara med om utan deras guidning och deras vilja att göra vår vistelse så bra som den blev.
Så nu säger vi hej då och på återseende till Karin, Jesús och Àlvaro. Karins vänner Ulrika och Anna som vi haft nöjet att träffa skickar vi en hälsning tlll, vänner betyder alltid mycket, och kanske särskilt när man som Karin bor långt från sin familj. 

Hasta pronto!
Birgitta


 


Stora killen...

...var så här fin när han kom hem från sitt första biobesök (Cars 2) ikväll:Och här med nya pyjamasen som duktiga Sally sytt:Om ni vill se fler grejer som Sally gjort och kanske göra en beställning
kan ni titta på hennes blogg:

http://nenananaklader.blogspot.com/


Just nu är Play Doh-lera den klara favoriten
Några bilder från förra veckans utflykt:


En liten lätt tapas...


Undrar just om revisorn godkänner den här notan...
Kvällen avslutades med en riktig Harley Davidson-uppvisning. Lyckat,
tyckte en mycket fascinerad Álvaro...

Lite bättre...

känns det tack och lov idag, för dem som undrar :-) Nu äntligen ska jag dela med mig av en del av de bilder som tagits under sommarens semesterresor, födelsedagsfirandet och tillsammans med mina föräldrar under de senaste veckorna. Det är många, jag förvarnar er... Hej hopp!

På semester i Huelva i augusti
Álvaro fick själv välja trampbåt, givetvis blev den guuuuul!


Hemma igen


En av gossens favoritsysselsättningar är numera att rada upp grejer i
långa led


30 augusti fyllde Álvaro 2 år!!


Roligast av allt var att blåsa ut ljusen, så vi fick tända om dem några
gånger :-)
Klanen ArcilaAv någon anledning tycker Álvaro det är extra roligt när pappa läser 
den svenska sagan om ugglan som inte är sömnig... Man kan bara hoppas
att uttalet inte fastnar hos den blivande "tvåspråkingen"!!


Kung Álvaro


"Babe" är Tintins absoluta favoritfilm!


Äntligen kom mormor och morfar!!


'

På besök hos kompisarna från Norge i Torremolinos


Middag i Almuñecar


Bus med mormor på hotellet


Träff med härliga Lasse och Violet i Fuengirola


På helgutflykt till Huelva med farmor, farfar, mormor och morfar


Underbart bad i Isla Canela


I Islantilla...


Resenären i full fart


Relax på Tavira i Portugal
Hemma igen...

...efter en mycket intensiv helg med mina föräldrar och svärföräldrar på ett All Inclusive-hotell på gränsen till Portugal. Söndagen tillbringade vi i min favoritstad Tavira, där vi i vanlig ordning tog båten ut till den lilla fantastiska ön Ihla de Tavira där vi åt och badade. Första gången jag var här var jag lycklig och förälskad, allt kändes underbart. Mitt andra besök, tidigt i somras, var sådär, kunde varit bättre. Tredje besöket, alltså idag, var rätt och slätt katastrofalt. Väljer att inte gå in på detaljer, men för att sammanfatta detta lilla inlägg kan jag bara med en gnutta sorg konstatera att mycket i mitt privatliv återspeglas i mitt förhållande till Tavira. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra åt det eller hur mitt liv kommer se ut om ett tag, jag vet bara att så här vill jag inte ha det. 

RSS 2.0