En hälsning från en gästbloggare

Gästbloggaren är Karins mamma som efter mer än en månad i ett soligt och varmt Spanien nu vänder kosan mot ett betydligt kyligare Sverige. Eftersom vi kör bil, 340 mil, så kommer det att dröja några dagar innan vi är hemma, bra eftersom vi får lite tid att vänja oss vid kylan och inte så brutalt kastas in i verkligheten.
Vi har haft en fantastisk tid här nere, badat nästan varje dag och också gjort några trevliga utflykter till bl a Gibraltar, Huelva, en liten sväng in i Portugal och en härlig tur upp i bergen. Karin påminde oss om att vi nog skulle ta med en liten kofta för det kan vara kallt uppe i bergen. Det var 35 grader!!! 
Det har varit så roligt att få umgås med lille Álvaro, han är en charmig, temperamentsfull och humoristisk tvååring. Åh, vad vi ska sakna honom! 
Hemma igen får vi träffa barnbarn som vi längtat efter, vår lilla hund och vänner. Det ska naturligtvis bli härligt det också. Så nu slutar jag med att tacka Karin och Jesús för allt som vi upplevt som vi aldrig hade fått vara med om utan deras guidning och deras vilja att göra vår vistelse så bra som den blev.
Så nu säger vi hej då och på återseende till Karin, Jesús och Àlvaro. Karins vänner Ulrika och Anna som vi haft nöjet att träffa skickar vi en hälsning tlll, vänner betyder alltid mycket, och kanske särskilt när man som Karin bor långt från sin familj. 

Hasta pronto!
Birgitta


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0